Prohands Pro Edition Speciális Kezét Sportolóknak Tréner Gitár, Basszusgitár, Zongora Ukulele
Ft7 365

Prohands Pro Edition Speciális Kezét Sportolóknak Tréner Gitár, Basszusgitár, Zongora Ukulele

2 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:a1019

A PRO a legfejlettebb kézzel fejt. Az ideális professzionális sportolók, motivált egyének részéről a maximális teljesítmény érdekében. A PRO bővül a zseniális design Gripmaster amely komoly sportolók a legfejlettebb technikai kézzel fejt a világon. Erőt & Control

Minden ujj a kéz hajtott egy teljesen különálló rendszer, izmokat, inakat található, a kéz, csukló, illetve alkar. A legtöbb a kezében a hatalom által generált nagyobb izmok az alkar, míg a finomabb mozgások által irányított kisebb izmok, a kezét is. A csukló a híd, amely stabilizálja a kölcsönhatás a hand & alkar.

A képesség, hogy ellenőrizzék a labdát, vagy az irányítást a denevér, ütő, vagy a klub minden azzal kezdődik, hogy a kezét. A keze nagyon öt különböző rendszerek, amelyek a munka zökkenőmentes egység. Az egyetlen módja annak, hogy fejleszteni felsőbbrendű erő, kitartás, valamint a koordináció a kezét, hogy kihívás fejleszteni, minden ujját külön-külön.

Bizonyított Eredmények

Ha edzés Gripmaster akkor észrevesz egy csodálatos különbség szinte azonnal. A külön rendszer, amely működik, minden ujjal fog térni, erősíteni. Csak Gripmaster lehet kapni ezt a hihetetlen eredményt. Gyakorolja a Gripmaster a lehető leghatékonyabb módja annak, hogy fenntartsák az egészségügyi légkondicionáló a kezét. Az ideális módja annak, hogy fenntartsák a hajlékonysága, valamint a rugalmasság, a kéz sérülés elkerülése érdekében, valamint hogy a napi élet többet élvezetes.

Pro Kék 5lbs Feszültség

Pro Piros 7lbs Feszültség

Pro Fekete 9lbs Feszültség

Pro Szürke 11lbs Feszültség

Címkék: a gitár, gitár oktató, zongora kezét gyakorlatok, Olcsó gitár, Magas Minőségű gitár tréner, Kína zongora kezét gyakorlatok, Szállítók.

  • Modell Száma: PRO
  • Típus: Ujj Execrise
  • szín: Kék 5lbs feszültség, Piros 7lbs feszültség, Fekete 9lbs feszültség, Szürke 11lbs feszültség
További információk
  • Csomag Méret: 23cm x 14cm x 2cm (9.06in x 5.51in x 0.79in)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.16kg (0.35lb.)