HDMI derékszögű Port Saver Adapter Férfi-Nő 270 Fokos Függőleges
Ft348

HDMI derékszögű Port Saver Adapter Férfi-Nő 270 Fokos Függőleges

0 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:a15830

Port Megtakarítók jelentik a tökéletes megoldást a tehermentesítő kopás a berendezések HDMI portok miatt állandó csatlakoztatása illetve kihúzása, vagy ha nehéz HDMI kábel extra terhelést jelent a csatlakozók. Ha azt mondják, hogy a lapos oldalán, a csatlakozó volt a legjobb, a levágott oldalon voltak az alsó, a csatlakozó volna a helyes, ha csatlakoztatva van egy vízszintesen szerelt HDMI port. Ha a port függőlegesen szerelt, illetve a lapos oldala a bal oldalon, ez pont felfelé. Ha a lapos oldalán volt a jobb, ez pont lefelé. A férfi-Nő AdapterPort Megtakarítók jelentik a tökéletes megoldást a tehermentesítő kopás a berendezések HDMI portok miatt állandó csatlakoztatása illetve kihúzása, vagy ha nehéz HDMI kábel extra terhelést jelent a csatlakozók.

Ha azt mondják, hogy a lapos oldalán, a csatlakozó volt a legjobb, a levágott oldalon voltak az alsó, a csatlakozó volna a helyes, ha csatlakoztatva van egy vízszintesen szerelt HDMI port.

Ha a port függőlegesen szerelt, illetve a lapos oldala a bal oldalon, ez pont felfelé.

Ha a lapos oldalán volt a jobb, ez pont lefelé.

Méretek: 1 5/8" x 1 3/16" x 1/2"

Csomag tartalma: 1X HDMI, derékszögű Port Saver Adapter

Megjegyzés:a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság. A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

Címkék: hdmi-hdmi adapter, hdmi adapter, adapter női, Olcsó adapter hdmi-hdmi, Kiváló Minőségű hdmi adapter, Kína adapter női Szállítók.

  • Márka Név: AuGreener
További információk
  • Csomag Súlya: 0.026kg (0.06lb.)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)