Papír pickup tálca assy a HP M125A M125NW M125R M126NW M127FN M127FN M128FN M128FP M128FW RM1-9958-000CN RM1-9958
Ft5 588

Papír pickup tálca assy a HP M125A M125NW M125R M126NW M127FN M127FN M128FN M128FP M128FW RM1-9958-000CN RM1-9958

2 Vélemények | Írd meg véleményed
 • Rendelkezésre állás:Készleten
 • Termék Kód:a2845

A jótállási Szolgáltatás: az EU-országok vásárlók figyelem: Mivel a speciális jellege, nyomtató kellékek, számítógép, kiegészítők, minden eladott termékek ebben a boltban nem hajtják végre a "két éves jótállás az áru az EU által előírt törvény". A nyomtatófej termék éri exchange 7 napon belül, miután megkapta a csomagot , egyéb termékek garancia 3 hónap,a termék felületi defecty kell nyújtania a videó megnyitása csomag. A fenti megoldás, ha a vevők nem fogadja el,kérjük, ne vásároljon, kérjük megértését! EU Tagállam: Finnország, Svédország, Egyesült Királyság, Belgium, Bulgária, cseh Köztársaság, Dánia, Németország, Észtország, Írország, Görögország, Spanyolország, Franciaország, Horvátország, Olaszország, Ciprus, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Hollandia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovénia, Szlovákia.

A termék állapota:Kompatibilis az új.

FONTOS MEGJEGYZÉS

Kérjük, tudassa velünk, a készülék modell számát, majd a hajó a bármelyikük, ha a rend üzenet nélkül.

Miután insatllation ha az elem nem működik, kérjük, küldjön egy videó, hogy ellenőrizze a telepítés lépései az kezdeni, hogy a végén, kérjük, mutassa be a videót az elem egy kék színű cég felvételt "SWZNPART", ha az elem nélkül logó szalagot,kérjük, ne írja alá a csomagot, ha nem kap a csomag egyedül,vagy kap a barátjától.kérem, engedje meg nekik, hogy mit tenni,csak az esetben lesz teljes vételárat a vásárló számlájára. Kérjük, hogy a megrendelés csak az után, hogy fogadja el ezt a opption,kérjük, tudassa velünk, mielőtt hely érdekében, ha nem fogadja el a megoldásokat.

Ha az elem nem működik,kérjük, ossza meg velünk a gép előző hiba,mi segítünk megoldani a problémát,akkor fogadja vissza az elemet vissza,majd fizetnie a visszaküldés szállítási költsége a vevők, bankszámla után megkapja a terméket, illetve a vizsgálat,amikor megkapjuk a kívánt elemet,majd próbálni, hogy küldjön egy videó is, ha a termék működik,a vásárló fizeti a szállítási költség,remélem, kérjük, vegye figyelembe, erről,valamint azt, hogy a végzés csak az után, hogy fogadja el ezt a megoldást.

Ha az elem kárt, ha kapnak,kérjük, hogy ne írja alá a csomagot,vagy egy fotót a termék kérni kárt tanúsítvány dokumentumot postán, vagy a postástól,visszatéríti a vevő csak az, hogy ez esetben,kérem, kérjük, hogy a megrendelés csak az után, hogy fogadja el ezt a megoldást.

A rész száma a termék vagy a dobozon valamikor különböző,ha az elem nem kompatibilis a gép,kérjük, küldjön egy videó, hogy megmutassa, a telepítési lépéseket,majd küldje vissza hozzánk,mi fog fizetni, hogy visszatér a szállítási költség,vagy elküldhetjük egy másik, megfelelő elemet,kérjük, megrendelését csak az után, hogy fogadja el ezt az ügyet.

Termék színe & fotó színe különböző,mivel a fénnyel,kérjük, csak a megrendelés után fogadja el ezt az ügyet.

Formatter testület, 3 hónap garancia,egyéb tételek nélkül garancia.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további mennyiség több kedvezmény.

```````````` OROSZORSZÁG ÜGYFÉL MEGJEGYZÉS

Szerint Oroszország Utáni politika,kérjük, adja meg nekünk a teljes név,ugyanaz a l ike: Kovalev Oleg Ivanovics.

POLITIKA VISSZA

Ha a termék kárt, ha kapnak,kérjük, hogy ne írja alá a csomagot,vagy lehet, hogy egy termék fotó,kérj egy sérülés tanúsítvány dokumentumot a postás,mi visszatérítjük fel a posta kár tanúsítvány dokumentumot csak. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk belül 3days után megkapja a termék,kérjük, vigye vissza a terméket eredeti csomagolásban.

TAKARMÁNY VISSZA

Kérjük, tudassa velünk, hogy az a termék, munka után kaptam meg a csomagot,akkor értékelni fogja, ha úgy érzi, satisfite a terméket. amikor szükséged van egy új rend, kérjük, tudassa velünk a previou rendelési számot,majd adja meg az ügyfél egy jó kedvezmény,kívánom, hogy több üzlet a jövőben,köszönöm együttműködés~!

Címkék: hp papír tálca, papírtálca hp, Olcsó hp papír tálca, Magas Minőségű papír tálca hp.

 • Márka Név: SWZNPART
 • Állapot: kompatibilis az új
 • szállítási mód: Vatera piacterén normál szállítási mód
 • Modell Száma: M125A M125NW vegye fel tálca papírtálca
 • Elem neve: szállítási tálca
 • Rész Száma: RM1-9958-000CN RM1-9958
 • szín: Egyéb
 • Típus: Egyéb
 • Csomag: normál csomagolás
 • Minimum rendelési MENNYISÉG: 1 db
További információk
 • Csomag Méret: 18cm x 12cm x 6cm (7.09in x 4.72in x 2.36in)
 • Csomag Súlya: 0.1kg (0.22lb.)
 • Készülék Típus: darab