Alacsony Feszültség húzza ki a Modul a következőket: lvd, 48V 30A, Védelme/az Akkumulátor élettartamának Meghosszabbítása.
Ft5 894

Alacsony Feszültség húzza ki a Modul a következőket: lvd, 48V 30A, Védelme/az Akkumulátor élettartamának Meghosszabbítása.

1 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:a1066

Alacsony Feszültség húzza ki a Modul a következőket: lvd, 48V 30A, Védelme/az Akkumulátor élettartamának Meghosszabbítása.

Design alapján Mikrokontroller, valamint a MOSFET

Cikkszám: D-1115D.

Mount típus: panel-hegy.

Alkalmas akkumulátor: 48V.

Névleges áram: 30A.

Hogy megvédje elektronika, a káros alacsony feszültség, valamint megakadályozza, hogy egy mély mentesítés az akkumulátor alatt egy hosszabb áramszünet, a következőket: lvd modul automatikusan húzza ki az akkumulátort, ha a feszültség alá esik, a felhasználó által beállítható kikapcsolási feszültség. Ha a feszültség helyreáll a Smart Switch automatikusan csatlakoztassa újra az akkumulátort. ezáltal megvédi az akkumulátort a teljes töltés (segít, hogy meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát).

Alkalmazások a következők:

Napelemes rendszerek,

Riasztó rendszerek,

UPS-rendszerek,

Mobil rendszerek,

Vagy bármilyen alkalmazást, ahol meg kell védeni az akkumulátor a teljes töltés.

Jellemzők:

Programozható feszültség beállítása húzza ki, majd csatlakoztassa Újra.

Piros-zöld LED jelzi a relé kapcsoló BE -, illetve KIKAPCSOLÁSA.

Amikor az akkumulátor feszültsége csökken = csatlakoztassa Újra az érték folyamatosan tartott 10 másodpercig, terhelés kapcsoló vissza AZ állam. ez jobb, megakadályozza a hibás működés.

Panel mount vagy DIN sínre szerelhető típusok választható. DIN sínre szerelhető változat támogatja szélesség 35 / 32 / 15mm sínek.

***********************************************************

Szállítás:

1. A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.

2. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.

Visszatérési Politika:

Amennyiben a termék hibás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba 30 napon belül, akkor választás pénzt vissza, vagy az elem csere.

Lépjen kapcsolatba velünk:

Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. miatt időzóna-eltérések, lehet, hogy nem azonnal a választ, de nem ígérem, hogy válaszolni 24 órán belül.

Címkék: az élet akkumulátor, a következőket: lvd modul, volt modul, Olcsó az élet akkumulátor, Magas Minőségű modul a következőket: lvd, Kína volt modul Szállítók.

  • Modell Száma: MD-D1115D-1
További információk
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.1kg (0.22lb.)
  • Csomag Méret: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)