4pieces/set DENSO Autó gyújtógyertyák A Volkswagen Scirocco Passet 1.8 2.0 T T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24
Ft9 431 Ft8 959

4pieces/set DENSO Autó gyújtógyertyák A Volkswagen Scirocco Passet 1.8 2.0 T T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24

4 Vélemények | Írd meg véleményed
 • Rendelkezésre állás:Készleten
 • Termék Kód:a8588

0,4 mm Átmérőjű, Ultra-finom Iridium Center Elektróda Segítségével egy új iridium ötvözet, nagyon magas olvadáspont, a hegye az elektróda lehet nagyon jó. Ez lehetővé teszi, hogy a feszültség csökkentése szükséges, mert a szikra, mely nagyban javítja ignitability. Műszaki adatok IncludeTerminal Egy terminál dió van csatlakoztatva, amely illeszkedik a legtöbb a világ gyújtógyertya kábelek. Kérjük, távolítsa el a bolond a létesítmények, amelyek nem igényelnek egy. (Kivéve nne-t & IK-G típusú) Beépített, Nagymértékben ReliableResistor Minden iridium hatalom dugók között egy rendkívül megbízható, 5,000 monolit ellenállás specifikáció csökkenti az elektromágneses zaj, ami hatással lehet elektronikus eszközök. (Az összes plug típus) Fokozottan Korrózióálló,Helyreállítani Nikkel Bevonat Erősen korrózióálló, helyreállítani nikkel bevonat A dugót ház krómozott, helyreállítani nikkel, ugyanaz, mint a dugók használt verseny. Rendkívül korrózióálló a rozsda is, míg a turné folyamatosan esős idő alatt motocross események. (Kivéve az alacsony-hő tartomány típus) 360 lézer hegesztés A folyamat, amivel a mount az irídium tipp rendkívül megbízható "360 Lézer Hegesztés" folyamat, amely képes arra, hogy ellenálljon mindenféle vezetési körülmények között. (Az összes plug típus)

1、Tervezett Központ Elektróda

Annak érdekében, hogy javítsák ignitability, a középső elektróda kiáll több, mint a hagyományos típusú csatlakozókkal. Ez javítja mindkét gyorsulás válaszidő, valamint a teljesítmény.

2、0,4 mm DiameterUltra-fineIridium Center Elektróda

Segítségével egy új iridium ötvözet, nagyon magas olvadáspont, a hegye az elektróda lehet nagyon jó. Ez lehetővé teszi, hogy a feszültség csökkentése szükséges, mert a szikra, mely nagyban javítja ignitability.

3、Kúpos vágott Földhöz Elektróda

A csúcsa a föld elektróda van vágva, hogy egy finom hegyű, hogy csökkentse a mellékhatások a kioltás, ami nagyban javítja az üzemanyag ignitability. Is, mert a korszerű, kúpos vágott formában, az üzemanyag-levegő keverék terjed, több egyenletesen, az a szakadék, ami a stabil, megbízható felkeltette az égés.

4、U-Groove Földre Elektróda

IThe U-alakú horony a földön elektróda biztosítja, hogy a belső felülete elég nagy ahhoz, hogy létrehoz a láng kernel. Ez a forma lehetővé teszi, hogy alacsonyabb feszültség szükséges, mert a szikra-az eredmény pedig kiváló ignitability növelése nélkül a méret a szikra szakadék.

5、Szigetelő Vetítés

A vetítés a szigetelő optimálisan tervezett alapján minden plug ez a hőmérsékleti érték. Ez megfelel a követelményeknek egyedi hőmérsékleti érték, például öntisztító képessége alacsonyabb hőmérsékleti értékek, valamint a hő ellenállás magasabb hőmérsékleti értékek.

Javult A Ló Hatalom (1)

Minél több energiát egy optimális üzemanyag-ciklus IRIDIUMPOWER alacsony szükséges feszültség, magas ignitability, ami kevesebb, félrehord nincs szikra, az eredmény, hogy a drámai javulás égés. A motor teljesítményét, így nőtt. A megállapítások egy padon teszt segítségével egy motorkerékpár motor show a jobb égés a IRIDIUMPOWER látható az alábbiakban. Összehasonlítva a normál dugók, 0,5 ps (1.4%) javulás látható kimenet, 110 km/h. Jobb Gyorsulás Fokozott válasz gyorsulás teljesítmény. IRIDIUMPOWER a legjobban bizonyítja, hogy a teljesítmény javítása során gyorsulás. IRIDIUMPOWER egy 0,4 mm átmérőjű iridium center elektród pedig egy speciális alakú föld elektróda. Ezeket a szolgáltatásokat összekapcsolják elérni a magasabb ignitability, valamint szükség kisebb szikra, feszültség, mint valaha. Ez lehetővé teszi, hogy magas-válasz vezetés kevesebb a tévedés, mint a magasabb szükséges feszültség szikra feltételek, valamint kevesebb tévedés, amikor ignitability nehéz. Ennek eredményeként, a gyorsulás javítja összehasonlítva normál dugók. Javult a Ló Hatalom (2) A 0,4 mm center elektróda növeli a kimeneti alatt különböző vezetési körülmények között. A hatalom által termelt 0,4 mm átm. iridium center elektróda IRIDIUMPOWER páratlan más dugók. A grafikon összehasonlítja a kapott hatalmat, amikor IRIDIUMPOWER van telepítve, mint a többi nagy teljesítményű dugók. Segítségével egy 0,4 mm átm. jól center elektróda, van még több energiát ahhoz képest, 0.8 mm, 2,5 mm-es dia. dugók. Ez az, ami a különbség a gyorsulás, a köridőt. Jobb Üzemanyag-Fogyasztása Még az alapjárati motor biztosított, kisebb üzemanyag-fogyasztás. A jó ignitability a jó elektróda (0.4 mm) IRIDIUMPOWER rajzol ki, sokkal nagyobb teljesítmény, a motor. Összehasonlítva egy normál dugó (W20FS-U) egy IRIDIUMPOWER (IWF22) a 2-ciklus 50 ccm-es motor, üzemanyag-fogyasztás javult a 41.74 km/L → 43.69 km/L, javulást körülbelül 5% - át.

Címkék: csatlakoztassa az autó, plug szikra, plug t, Olcsó csatlakoztassa az autó, Magas Minőségű plug szikra, Kína plug t Szállítók.

 • Ország/Régió Autó Gyártása: -
 • Típus: Iridium gyújtógyertya
 • A Többi Rész Száma: -
 • Márka Név: denso
 • Szerelési: Kúpos
 • Gyártó Cikkszám: IK24
 • Elektróda Anyaga: Iraurita
 • Referencia Kód: IK24
 • Bankközi Rész Száma: -
További információk
 • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)
 • Csomag Méret: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
 • Készülék Típus: Készlet