2017-re Új USB 3.0 H Led fehér 4 bites érzékelő USB voltmérő nagyáramú áram kapacitás, feszültség, áramerősség mérő teszter power bank
Ft4 144 Ft2 817

2017-re Új USB 3.0 H Led fehér 4 bites érzékelő USB voltmérő nagyáramú áram kapacitás, feszültség, áramerősség mérő teszter power bank

1 Vélemények | Írd meg véleményed
 • Rendelkezésre állás:Készleten
 • Termék Kód:a19780

Megjegyzés:

Úgy őrizz, hogy használt induktív terhelés, pl: a terhelés a motor a ventilátor. használható digitális termékek, pl: mobiltelefon,power bank,USB flash meghajtó, stb.

Körülbelül gyors töltés, a mérő nem lehet alkalmazni, hogy a telefon saját töltő. de ez a mód kompatibilis több, mint 98% - a az intelligens eszköz, míg az USB port nem adatátvitel

Műszaki Paraméterek:

Termék modell: USB 3.0 méter - H-fehér Feszültség tartomány: DC03.70-13.00 V

Feszültség pontosság:± (0.2% + 1words) Aktuális tartomány: DC0.000-3.000

Jelenlegi pontosság:± (0.8% + 3words) Kapacitás felhalmozódása: 0-99999mAh

Kapacitás felbontás: 1mAh Energia felhalmozódás tartomány: 0-99999mWh-999Wh

Termék súly: 14g (csomag 46g) Frissítési sebesség: 2-szer/s

Tétlen mentesítés: arról, 10mA Kijelző: 0.91" OLED képernyő

Port mód: Kompatibilitás: USB 2.0, USB 3.0 Termék méret: 64mm x 21.6 mm x 11,2 m m (L x W x H)

Teljesítmény : 0-39.00 W

Amikor kapcsolatba a tápegység, a képernyőn megjelenik, üdvözlő ablak először, majd megjeleníti az aktuális kapcsolati mód. Akkor jön be a fő felület. Három csatlakozási módok, közvetlen mód, gyors töltés üzemmódban kapcsolható üzemmód(Csak USB 2.0).

Közvetlen mód, hogy a két középső jel vezetékek végzett közvetlenül. Ebben a módban van, USB port adatátviteli általában. Gyors töltés az, hogy a két középső jel vezeték kapcsolódik a különleges felelős chip. Ez a chip képes szimulálni quick charge megállapodás a különböző gyártók, hogy a különböző készülék automatikusan illeszkedik. Így gyorsan felelős. Ez a mód kompatibilis több, mint 98% - a az intelligens eszköz, míg az USB port nem képes adatátvitelre. Kapcsolható az üzemmód, hogy a két középső jel vezeték megszakad. Ebben a módban van, USB port nem képes adatátvitelre.

Kiválasztás

Tartsa lenyomva a gombot az első, majd a hálózati tápegység csatlakoztatása. Miután az üdvözlő ablak telt el, beállíthatja, hogy a három mód. Amikor a mód jelenik meg, akkor engedje el a gombot. A kiválasztás megtörtént, amikor megjelenik a BLN villog egy-egy alkalommal.

Jelenlegi nulla kalibrálás funkció

A komponens öregedés, valamint a hőmérséklet-ingadozás után, hosszú távú használatra is megjelenhetnek apró hiba, amikor intézkedések kis folyó. A hiba elkerülése érdekében tartsa lenyomva a gombot a vissza a hálózati tápegység csatlakoztatása a nem-terhelés szempontjából, míg a három mód halad (ahogy az ábrán látható), akkor a LED világít. A kalibrálás teljesítve

A túlzott feszültség Alatt-feszültség emlékeztetve funkció:

Amikor a feszültség vége 5.3 V (kevesebb, mint 4.7 V), a nyíl () villog, hogy emlékeztesse a feszültség túl magas (alacsony). Amikor a feszültség válik 4.7 V-5.3 V, a nyíl eltűnik.

A fő felületen, akkor kattintson a gombot meghatározott adatokat egyenként. Ez biztosítja tárolására, valamint ellenőrzési 0 9 teljesen tíz csoportok adatkészlet

Kapacitás tárolt funkció

Ha az adathalmaz közötti 1 9 csoport, a jelenlegi kapacitás tárolása kikapcsolás után. A tárolt kapacitás után felhalmozott energiát. Ha az adatkészlet 0 csoport, a jelenlegi kapacitás tárolása kikapcsolás után. Amikor a hatalom a legközelebb, a tárolt mAh villog a kijelzőn .Amikor az új forgalomba hozatali engedély jogosultja az 1 forgalomba hozatali engedély jogosultja, a tárolt mAh fedezi, valamint az értékek kezdeni

A fő felületen, kattintson kétszer a gombot a vissza (az idő intervallum a dupla kattintás belül 0.5 s), akkor lehet bejutni adatokat ellenőrizze az ablakot, a kapacitása a jelenlegi adatok beállítása. Ebben az ablakban, kattintson a gombra, hogy ellenőrizze, a következő adatok beállítása, illetve ha folyamatosan nyomja a gombot több, mint 2-es, a jelenlegi bevitt adat törlődik. Ha duplán kattint a gombra, akkor gyere vissza, hogy a fő felületen.

Számolja ki a megfelelő hatékonyság a mobil power bank akkumulátor:

Ah adatok x kimeneti feszültség/akkumulátor feszültség /hatékonyság = mobile power bank akkumulátor Ah (kimeneti feszültség általában 5V, az akkumulátor feszültsége általában alapján 3,7 V, jellemzően 85-90% - os hatékonyság)

Kapacitás egység kapcsoló funkció:

A fő felületen, tartsa lenyomva a gombot, amíg a LED (idő körülbelül 2), engedje fel a gombot, a kapacitás váltott között forgalomba hozatali engedély jogosultja, illetve mWh.

Képernyő elforgatás funkció:

A fő felületen, tartsa lenyomva a gombot, amíg a LED világít, majd kialszik (idő miatt 4s), engedje fel a gombot, a képernyő el van forgatva, automatikusan tárolódnak a használatban legközelebb kényelmesen.

Címkék: usb-power bank, usb biometrikus, usb digitális mikroszkóp szoftver, Olcsó usb power bank, Kiváló Minőségű usb biometrikus, Kína usb digitális mikroszkóp szoftver Szállítók.

 • Tápegység: DC
 • Jelenlegi tartomány: DC0.000-3.000
 • Márka Név: VKTECH
 • Modell Száma: USB 3.0 méter - H-fehér
 • Mérési Tartomány: DC03.70-13.00 V
 • Teljesítmény: 0-39.00 W
 • Kapacitás felbontás: 1mAh
 • Kijelző Típus: Digitális
 • Képernyő: 0.91" OLED képernyő
 • Tétlen mentesítés: arról, 10mA
 • Méretek: 64mm x 21.6 mm x 11,2 m m (L x W x H)
 • DIY Kellékek: Elektromos
További információk
 • Csomag Súlya: 0.042kg (0.09lb.)
 • Csomag Méret: 12cm x 10cm x 12cm (4.72in x 3.94in x 4.72in)
 • Készülék Típus: darab