1000pcs víz gyöngyök növekvő víz golyó akvárium dekoráció Miniascape a háztartási dekoráció Soilless kultúra víz gyöngy
Ft581 Ft295

1000pcs víz gyöngyök növekvő víz golyó akvárium dekoráció Miniascape a háztartási dekoráció Soilless kultúra víz gyöngy

0 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:a1409

1000 DB egy csomag vegyes szín

Tipp:

A kézhezvétel után az áruk, a kristály talaj a tartályba, egy táska, egy tál arról, hólyagok, (buborék nagy plusz a körülményektől függően) ügyeljen arra, hogy a hideg víz, nem a víz, meleg víz. A hatás egy napos helyen, például vázát kell helyezni a kertészkedés, vagy akváriumi halak, ez a legjobb helyzetben több, mint egy héttel később telepített átitatott Kristály talaj, átlátszó tartály, az is egy nagyon jó dekorációk, ó, Ó, nagyon fantasztikus.

A növény Kiválasztása: A kiválasztott növények valószínűleg első megjelenés: Ha a víz általában termesztett növények alapvetően alkalmas a kristály talaj, néhány talajban termesztett növények, néhány kristály talaj alkalmas növénytermesztésre

Jellemzők / Funkciók:

Először emeld fel a növények nagyon magas díszítő értékét;

Második, színes kristály talaj beltéri környezetben játszik egy jó szerepet, díszítés;

Harmadik, hozzátéve, megfelelő mennyiségű talaj a kristály parfüm illatok, vagy több is lehet használni, mint szilárd légfrissítők, illatos tartós, segít javítani a beltéri környezetben. Kristály optimális talaj vagy vízi fajok Jin Sheng zöld lombozat növények, nem igényel gyakori öntözés érdekel, sem a féreg, szúnyog Jalan Jalan hangyák, tiszta, a fő összetevők ezt a terméket gyanták, alginsav, vagy keményítő-ingyenes összetevők, nem romlik el, nem mérgező, ártalmatlan, nem szennyezi a környezetet, szálloda,, családi, illetve egyéb nyilvános helyeken, virágokat ültetnek, hogy szépíteni a legfrissebb a legjobb, anyag, környezet. leginkább alkalmas ültetés fajták: Amaryllidaceae, páfrányok, pálmák, liliom, például: nárcisz, kúszó örökzöld, szerencse bambusz, zseb, kókusz, Brazília vas, Syngonium, tigris vissza, Phnom Penh, pók növények, színes taro, Amerika taro levelek, kaktusz, Goldfinger, ezüst után örökzöld, fehér tenyér, ezüst szélén Pak Cheung fű, rubint, filodendron, lila levél Benn fű, zöld retek, Ra, szív Ye Xilin taro, valamint más belső berendezése, az árnyékban növények.

Színes kis kristály gyöngyökkel, a víz lassan nőnek, nagyon varázslatos ah! Kristálytiszta, különösen gyönyörű! Rugalmas, lepattannak a földre.

Felhasználás:

Lehet széles körben használt levegő tisztaság

Mert önmagában a szerepe az ammónia a levegőben, hogy jó eredményeket elérni a tisztítják a levegőt, hatékonyan eltávolítja a szagokat, így a levegő otthonunkban egyre inkább tiszta, több friss, jó móka is lehet alkalmazni, amellett, hogy ültetés termesztése zöld területeken lehet használni, hogy árnyékban növények, mint a gyökerek ki, hogy ne vegyek egy kristály talaj; hanem biztosítja az oxigén, a tápanyagok a növények számára

Címkék: víz-gyöngyök, növekvő víz golyó, Víz, Olcsó víz-gyöngyök, Magas Minőségű növekvő víz golyó, Kína víz labdát, Szállítók.

  • Modell Száma: M
  • Típus: Kristály Talaj
További információk
  • Készülék Típus: sok (1000 db/lot)
  • Csomag Méret: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
  • Csomag Súlya: 0.03kg (0.07lb.)